Udstillinger

Udstillinger

AKTUELT:
SCANDIC ROSKILDE, Ved Ringen 2, 4000 Roskilde :
20 malerier udstilles i hotellets lounge og festsal. Adgang til udstillingen kl. 8-22 alle dage. Maleristørrelse fra 40 x 40 cm til 160 x 240 cm.

De sidste 20 år har jeg udstillet i ind- og udland med intime udstillinger og store omfattende i hele udstillingsbygninger. Se film her på siden fra nogle af højdepunkterne gennem årene.

Mine malerier kan nu hovedsagelig kun opleves in real life i min udstillingssal og atelier i Førslev Gl. Mølle den første søndag i hver måned kl. 13-16  – se datoer her.
Hvilke malerier der er til salg, kan du se i mit webgalleri her.

En dag med Gyrd

 

Hvem:  For dig der virkelig ønsker at tage et ordentligt ryk i dit personlig skabende udtryk. Som vil skubbes kærligt ud af din komfortzone, eksperimentere, lege og slippe kontrollen …. – 
Hvad:
 Individuel personlig workshop indeholdende vild kreativitet og coaching
Hvorfor:  
For at du kan skabe ud fra et mere autentisk sted i dig med frihed, livglæde og kraftfuldhed til følge.
Hvor:  I mit højloftede smukke atelier i Førslev Gl. Mølle, Førslev Møllevej 5, 4690 Haslev
Hvornår:
Hverdage kl. 10-18 året rundt
Hvor meget:
3.300 kr. inklusiv frokost, drikkelse, kaf´& kaé. samt studiemaling og kæmpekartonner samt smagsprøver på min kunstnermaling.
Hvilke: Medbring selv de materialer du gerne derudover vil afprøve, det maling du er van til at bruge samt de malergrunde,  genstande og lærreder du gerne vil eksperimentere på. Jeg har spændende malerrekvesitter og staffelier.

Margit Raahauge (æglefælle til kursist):
“Min dejlige mand skulle have en helt speciel gave til sin runde fødselsdag. Noget, der kunne give hans kreative talent muligheder for at udfolde sig optimalt. 
Birgitte Gyrd skabte en superskøn og personligt tilpasset gave til ham.

Alle forventninger, både mine og hans, er blevet indfriet – og mere til. Det blev en dag, som han taler om med stor passion og som allerede har fået betydning for hans kreative proces, men som jeg fornemmer kun er startskuddet til en udviklingsproces på flere personlige planer.

Jeg vender tilbage med ønske om en opfølgningsdag, når jeg skal forkæle ham igen.. Tusind tak, Birgitte”

Erik Raahauge (kursist):
“Birgitte er et utrolig kreativ, nysgerrig og vindende menneske som gerne deler ud af sine erfaringer. Jeg havde en utrolig inspirerende og lærerig dag, hvor jeg lærte at det er vigtigt at være åben, kreativ, modtagelig og klar til at gå med på alle ideer.

Jeg gik glad og opløftet hjem, efter at have ligget på glasloftet og set på vores kreativitet. Dagen har sat sig dybe spor.”

Talks & Shows

Atelierbesøg grupper

Gennem årene har private selskaber, loger, firmakunstforeninger, kunstcirkler, personaleforeninger og mange andre typer grupper været på besøg.

Grup­per på op til 50 per­soner kan booke sig ind til et besøg, hvor man ser både atelier og show­room, og hvor I hører om min kun­st­ner­iske pro­ces, in­spir­a­tion­srejser og livet som kun­st­ner. Der bydes på et glas vin og vand, og i som­mer­halvåret er der mu­lighed for at med­bringe pick­nick­kur­ven til haven foran Møllen. En anden mu­lighed er at kom­binerer besøget med fx. frokost/kaffe på Res­taur­ant Villa Galina i Gis­selfeld­skovene 8 km her­fra.

Det er berigende og hyggeligt for mig at modtage besøg af grupper af interesserede, da min dagligdag jo hovedsagelig foregår alene som frue i egen mølle. Jeg ser frem til jeres næste besøg.

Hvornår?   Året rundt, hverdage som weekender
Pris?  1500 kr. for op til 10 gæster. Derefter 25 kr. per hver ek­stra gæst. Inklusiv kata­log og vin/vand. Max 50 personer i alt.
Varighed? 1-3 timer alt efter ønske.

Ring til mig på 40 10 60 94 eller mail på birgitte@gyrd.com for at booke dit besøg.

“Sikke et besøg – vi er alle fyldt af inspiration, gode historier og livsglæde. Hun er et livstykke ud over det sædvanlige – vi kunne ikke lade være med at takke af med et stort knus fra os alle. Vi kommer igen næste år med en ny gruppe” Sommerhøjskolen på Kursuscenteret Galleri Emmaus

Åbent Atelierbesøg 2019

Søndag d. 5. maj kl. 13-16

Søndag d. 2. juni kl.  13-16

Søndag d. 7. juli kl. 13-16

Søndag d. 4. august kl. 13-16

Søndag d. 1. september kl. 13-16

Søndag d. 6. oktober kl. 13-16

Søndag d. 3. november kl. 13-16

Søndag d. 1. december kl. 13-16