Autofiktive sensuelle hverdagshistorier

Mit polyamorøse kvindeliv
juni 6, 2017
Kunstnerindetanker fra et åbent ægteskab
juni 6, 2017

Hun mærkede varmen …

Hun mærkede varmen fra hans faste lår – han lænede sig lige tilpas tilbage til, at hun kunne skyde sit sitrende underliv mere frem, uden at de mistede balancen i deres heftige favntag. De havde slet ikke kunne vente, da hun meget forsinket var kommet blæsende ind i varmen, med snefnug dryssende fra hendes cinnoberrøde fløjlsjakke.

Der var gået så lang tid siden sidst, da hun havde måtte koncentrere sig om at skabe sine værker – og ikke blive distraheret uanset hvor meget det trak i hende for et møde. Han havde også sin anden dejlige kvinde – som hun faktisk holdt rigtig meget af – så der var forståelige hensyn at tage i kalenderen. Hun kunne være mere fri i hendes aftaler, da hun boede fast sammen med sin klippe af en mand på 12. år. De arbejdede begge hjemme en del af tiden og nød ofte varmen under dobbeltdynen i den forlængede siesta. Nå – heldigvis boede han ikke mere end en kort køretur derfra – det måtte udnyttes mere fremover. Alt var åbent, så det var ganske hyggeligt, de par gange han var kommet forbi til en hurtig kop mokka i køkkenet, hvor hendes mand også var dumpet ned til en kort hyggesnak.

Han satte hende forsigtigt ned på den lidt kølige spisebordsplade og lod sine ru hænder glide langsomt og blidt ned ad indersiden af hendes varme lår. Med et fast greb i hendes bløde haser hev han hende tæt ind til sig igen, mens han med sin dybe rolige stemme hviskede til hende ”Jeg vil ha´ dig – nu”

Førjulegaven fra ham

Hun mærkede hans søgende hænder, da de listede sig ind under den purpurrøde glatte silkebluse for at finde hægterne. Endelig kunne hun give efter – fem dage var lang tid at være på pillekur. Heldigvis var det kun de første dag, det havde været helt slemt med smerter i underlivet. For en sikkerheds skyld havde hun sublimeret den piblende susende energi i hendes skød, ud i at være fokuseret i hendes business.

Hun kunne ikke lade være med at smile ved tanken om, hvorfor hun måtte igennem dette; simpelthen for megen aktivitet i de nedre regioner. Det var som om de opdagede hinanden på ny – hendes mand og hende – efter hans lange rejse. De tørstede efter tæt tæt nærvær, hvor huden sitrer i sammensmeltningen, sveden der glinser på hans kendte ryg, der stadig er muskuløs. Femtens års tidligere træning i kampsportssale har sat varige spor…

Hun gyser ved hans pludselige tag om ryggen på hende, mens han vrister blusen over hendes hoved … hun fryser slet ikke trods minusgrader udenfor i mørket. Brændeovnen knitre i det gamle træhus, hvor vinden suser om hjørnerne her ude i det åbne landskab. Bløde men bestemte læber lukker sig om hendes ene varme brystvorte, der hurtig bliver hård og lysten efter mere. Han cirkler langsomt med sin sikre tunge om det andet bryst – hun mærker tydeligt, hvordan hun slipper spændinger i hele kroppen fra dagens hektiske arbejde, der har været nødvendigfor at kunne holde ferie. Hans tunge fortsætter på opdagelse ned over hendes bløde maveskind – hendes åndedræt bliver dybere …

Hun farer lidt sammen, da en klar og høj dunken på hoveddøren trænger ind i biblioteket … han giver hende et fast klem, slipper hende roligt og siger med et glimt i øjet ”Så kom din førjulegave endelig, skat”

Varm vinter under …

Hun småfrøs og skuttede sig under dynen – ofte var det dejligt at ligge selv i sin egen verden – men lige i aften synes hun sengen var alt for stor og tom. Børnene sov for længst. Han havde nu været væk i snart to uger … hun undede ham virkelig arbejdet under varmere himmelstrøg, han nød det – havde travlt og var effektiv under hans researchrejser – samtidig med at eventyrerblodet fik lov til at rulle igen. Hun var ikke misundelig… der var så meget andet hun gerne ville her hjemme – den indre rejse fyldte så usigelig meget for tiden.

Hun følte sig helt ufattelig taknemmelig – at kunne leve så intenst og måtte modtag og give så megen kærlighed. Hendes mand havde med tydelig medglæde ønsket hende en god weekend med hendes kæreste gennem snart et halvt år. Godt datteren gerne ville være nogle dage hos farmor og farfar. Hun synes selv det var rart at vide, at hans kærlige veninde sendte ham søde beskeder hver dag, når han var langt væk. Hun havde også selv ringet til hende i går – følte en varm sisterhood – de var sammen om at gøre ham lykkelig i livet – denne blide mere stille kvinde gav ham noget helt andet end hun selv kunne give.

Det kunne ikke vare længe nu …. Og ganske rigtig hun hørte knasende lyd i gruset, så stilhed, lidt efter en fast banken på glasdøren, et efterhånden dyb genkendelig stemme nåede hende …. Et køligt energisk pust fra verden derude. Uhhh hvor var det skønt at se ham som han stod der – rank og glad- og lidt træt efter den lange køretur fra den nordlige del af landet. Han smed støvlerne og krængede jakken hurtigt af. Satte sig på sengen og gav hende et hurtigt heftigt kys, mens han forsatte afklædningen – hun kunne mærke en let gysen af fryd ved synet af …

Tirsdagsmødet

Hun hørte hans forpustede hej lige som hun var på vej ind, drejede sig og så ham springe glad af cyklen. Gav ham et hurtigt kram – hvor var det skønt at mærke hans fugtige ryg under skjorten. Dejligt han havde lyst og tid til at komme og hjælpe … hun følte sig valgt til som kvinde, som en rigtig god veninde ja faktisk som en ny kæreste – og fornemmede at han også havde set ganske meget frem til at de skulle være sammen i dag.

De nød kølig Chandonnay og brusende rabarbersaft – der var så meget at dele – hun glemte at de sad der midt på Amagerbrogade i myldertiden. Hans dybe mørke lidt skæve øjne spillede i solen. Han ville til at køre på motorcykel igen – og tage sangtimer – det havde hun også drømt om længe – altså mest det med sangtimerne, nu skulle det være denne sommer – glædede sig til at høre hans stemme – det kildrede i brystet over at de også havde det til fælles. Hendes mand var mere optaget af at hive i guitarstrengene med gutterne fra landsbyen.

Måtte også lige give opmærksomhed til den rare ejer af Vinhuset – var rigtig længe siden de havde haft kontakt – og så se at få aftalerne på plads angående malerierne. Selvom hun jo tydelig kunne mærke hvor hun havde lyst til at have sit nærvær lige nu. De holdt i hånd under bordet, flygtige kærtegn da de gik gennem lokalet, et kram og et hurtigt kys på vej tilbage, efter at de havde stillet malerierne ind i bilen. Gid de bare åbenlyst bare kunne nyde hinanden mere. Glemme at dette ikke var ”normalt”, for det føltes så naturligt og ligetil. Men hun orkede ikke lige at skulle give den lange forklaring. Var ikke i tvivl om at hendes nye vinhusven ville tage det pænt og acceptere det, men vidste også af erfaring at de fleste først skulle igennem noget modstand i dem selv (en sjælden gang forargelse), forundring, misundelse, nogle gange nysgerrighed og til sidst – måske -medglæde. Men det krævede en dybere snak som hun synes han og emnet fortjente, for at forklare og måske forstå deres valg – mandens og hendes. Ja, hendes mand havde jo lige hilst på før i baren da de kom ind, inden han skulle mødes med SIN søde nye veninde i Nyhavn.

De var selvfølgelig kørt sammen herind den lidt lange vej fra landet og delt forventningens glæde med hinanden samt alt det de fælles var optaget af her ved sommerens begyndelse bl.a sønnikes spændende udvikling på efterskolen og hans overraskende åbenhed om hans kærlighedsudfordringer. Det var så vildt og pokkers smukt (og i begyndelsen ganske svært!) at dele hinanden – at hun måtte og kunne elske flere mænd på én gang.  Havde aldrig indtil for to år siden troet det ville være muligt i hendes 48-årige lange liv. Ind i mellem måtte hun standse op og overbevise sig selv om at det ikke blot var en drøm. Følte sig mere forbundet til sin mand end nogensinde før – hun havde aldrig troet mere end nu på, at de ville komme til at opleve hinanden ældes – det var som om hjertekammeret bare udvidede sig, da hun lukkede en maskulin sjæl mere ind. Og med sin nye hjerteven kunne hun vælge at opleve skønne dejlige ting, som hendes mand ikke havde lyst, tid eller mulighed for lige nu – han havde så pragtfuldt travlt med at gøre sin sydamerikanske passion til en sund forretning. Hun elskede at se ham tage sin maskuline kraft til sig på dette område nu. Og han synes det var super at der var en anden der kunne tage sig kærligt af hans kone, når han igen igen lige skulle et smut til Peru eller Argentina. De to mænd havde forleden haft en afslappet søndag eftermiddag sammen på terrasse, mens de nød kolde specialøl, som kun mænd kan. Det var så berigende og euforisk at opleve nye ting med en anden mand, der havde andre indfaldsvinkler, energi på andre ting, så og værdsatte hende på andre måder …og som samtidig havde SIN livsledsagerske i sin dejlige kone gennem 28 år. De havde børn på nogenlunde samme alder –  uhmmmm hun følte sig meget levende og SÅ taknemmelig.