FÆLLESSKABS-OPBYGGER

FIND FRED OG FRIHED I ET FÆLLESSKAB

POLYNESIENS IDÉKVINDE & SOCIALMINISTER

Jeg er idekvinden til bofællesskabet Polynesien og nuværende ejer af Møllematriklen. Sidder i tre-mands arbejdsgruppe sammen med advokat og revisor for at få styr på hele opbygningen og konstruktionen af det kommende Stor-Polynesien. Kommende ejer af en parcel og ejerandel, så alle beboere er ligeværdig.

Har levet og arbejdet sammen med Hans Erik siden 1992. Har sammen to voksne børn. Vi bor i hver vores bolig i Polynesien.

Professionel kunstnerinde, parterapeut og retrætementor med feminine gæster på ophold i vores retrætehytte og maskuline gæster i Herreværelset (Møllen). Uddannet efterskole- og højskolelærer med forkærlighed for at leve og vokse sammen med andre sjæle.

Polynesiens socialminister. Har stor fornemmelse for hvor alle er energimæssigt, initiativtager til arrangementer, fest, ferier osv. Udfordring: ….. får desværre de bedste ideer om natten…. og nogen gange for lidt søvn.;-)

En af mine visioner: At vi sammen tager på studietur til Polynesien i Stillehavet.

“Skal vi lige hæve energien endnu højere, inden vi går i gang?”

INSPIRATØSE FOR NYE BO- OG LEVEFÆLLESSKABER

Tager ud til små eller større grupper af mennesker, der gerne vil have et energiløft omkring det at bygge et bo- eller levefællesskab op.

Er garvet fortæller og foredragsholder.